inflatable pool

Един от рентабилните и най-забавни варианти да изживеете горещ летен ден е да отпочивате или просто да се забавлявате в сглобяем плувен басейн в задния ни двор. Възрастни и дечица реално могат да се любуват на приятни моменти и водни забавления.

Персонален басейн в градината вече не е невъзможна или тежка придобивка, както беше назад във времето. Сега в почти всеки двор с достатъчно количество земя може да се построи сглобяващ се басейн.

С просто подготвяне, няколко ключови аксесоара и някои опции за интересни занимания, сглобяемият басейн за плуване може да се превърне в едно наистина неповторимо събитие за цялото семейство. Тези хора, където желаят да се радват максимално от надуваемите басейни могат да разберат елементарна методика за монтаж, като биха следвали всеки път:

Изберете мястото на сглобяващия се басейн
Да монтирате вашия басейн за плуване, изберете светла и значително далечно пространство от дървета или растителност.

Подготвяне на повърхността
Плувният басейн е нужно да е поставен на равна повърхност, с възможност за запазване цялото качество и да притежава равна дълбочина в басейна. Възможно е да трябва да изравните почвата, да премахнете чакъла и т.н. правилен избор е да сложите слой пясък, за да монтирате басейна за плуване.

Сложете структурата на надуваемия басейн, над подово покритие
Наредете надуваемия басейн на брезент. Подберете правилното място и разтворете преди да го надуете.

Напомпайте стените на басейна
Напомпайте страните на плувния басейн с надуваема помпа.

Пълнене на плувния басейн
Използвайте градинския маркуч и включете чешмата: чакайте като се напълни, това би могло да коства известно време.

Правилно е да изпълните надуваемия басейн на сутринта.
По този начин топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, като е характерна за втората част на деня. Ако случайно напълнената вода все още е неприятно хладна, налейте към нея не много на брой кофи, съдържащи гореща вода за по-бързо покачване на топлината.

Монтиране на аксесоари
Ако случайно в комплекта за басейн е на разположение филтърен модул, бихте могли да инсталирате успоредно инфузията или да запълните басейна. Точно след това да добавите всички други компоненти към плувния басейн: стълбичката за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и др.

Когато басейнът за надуване е монтиран, е нужно само да поставите бански костюм и да се отдадете на радостта от плуването в домашни условия!

Сайта ни:  градински шатри

Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *