Ако случайно вече сте етап реално да вземете апартамент в Столицата, пред вас са на лице стъпки, те ще бъдат едновременно забавни, но така също ще отнемат от нашето време. Приятно е е, тъй като избирате къде точно да се преместите, което в най-общи линии е свързано с положителна промяна, ново начало, гарантирано нов вариант на живот.

агенция за имоти в град София

Не е лека задача да се изберат значителен брой апартементи,от от които е нужно да намалите броят до 2-3, а след това, е добре да проверите всеки 1 от апартаментите. Това е първата стъпка за избора на чисто ново жилище за живот в София.
Ще бъде много леко да преминете до момента, в който сте готови да изберете жилище, ако знаете всяка с всяка една крачка. Ето няколко елементарни етапа как точно да изберете апартамент в Столицата:

 1. Спрете се на местност
  1-вата крачка е да изберете местност които мислите, че желаете да започнете да живеете. Мястото диктува и контролира вашето търсене. На края не е по силите ви да разгледате вскяка една сграда, в района в който искате да живеете. Избирането на местоположение се ръководи от това къде работите вие и на вашата половинка. Наистина ли в точно този квартал има наистина добри училища и детски градини за децата ви. Преди всичко е много важно реално дали разполага с Метро.
  2.Определете как трябва да изграден вашия апартамент
  Какъв вид жилищна сграда предпочитате? Апартамент, в който имате възможност да стигнете използвайки стълби (на първите етажи) или апартамент с асансьор и сграда на висок етаж?
  Имате ли никаква нужда от паркинг? Разберете реално дали парко мястото е включен и ако не е така, реално дали е наличен и какво струва.
  Малко след този етап помислете за всичко това, от което вие имате никаква нужда да се намира приблизително до апартамента, независимо дали наистина това са магазини, метро станции, паркове за деца, университети, места за децата ви, ресторанти за бързо хранене, главни улици или други подобни неща. Вземете решение точно колко време от деня ще пътувате.
  Вие също така ще пожелаете да изберете големината на апартамента, относително колко квадрата да има площ.
 2. Определете какво реално можете да отделите като пари за него
  Едно е напълно да знаете точно какво бихте желали, но можете ли да си го позволите?
  Има няколко елементарни съвети, и те може да ви бъдат полезни да определиш реалистичен приход за покупка на апартамент в София. 1-то горещо препоръчва да заделите педесет процента от постъпленията си за жилището з, като главни плащания, телефон, застрахователни полици, битови услуги и храна, 20%% процента за заема за партамента, срочен влог и инвестиции и тридесет процента% за ежедневни разходи за неща именно като пътувания, кино, купуванеи хранене навън в ресторанти.
 3. Направете бързо търсене из пазара за недвижими имоти
  Точно сега е ценното време да узнаете какво е на разположение, къде по-точно е и колко струва. За целта бихме могли да влезете в уеб страница на агенция, като сайта Агенция за Недвижими Имоти в София | KA5 Имотиили потърсете незабавно в други сайтове за онлайн имоти. Направете точен списък на апартаменти и студия, които да отговарят на всичко от вашия условия.
 4. Извършете бърза проверка на всичко изброено
  Точно сега знаете какво искате. Освен това безсъмнение вече сте изготвили и финансов преглед на вашите разходи.
 5. Разгледайте мненията
  Добре е да разглеждате само имоти, които си заслужават отделеното време, ето защо проверете онлайн на изображения на всички потенциални имоти във вашия списък. Този процес е в състояние да ти помогне да премахнеш тези които са занемарени или се намират на шумно място.
 6. Посетете набелязаните от вас апартамети в София
  Преминахте през важните стъпки, така че сега е точното време да разгледате финалистите в списъка апартаменти. Когато го направите, преценете как се чувствате наистина, когато влезете в този апартамент.Това означава, че ви е комфортно, когато обикаляте из собственика изглежда приятелски настроен. Хубаво е да си представите в главата, че живеете в точно този имот в Столицата.
Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *