inflatable pool

Безспорно един от рентабилните и най-забавни варианти да изкарате горещ летен уйкенд е да отпочивате или пък да играете в надуващ се плувен басейн в задния ни двор. Възрастни и малчугани биха могли да се наслаждават на чудесни мигове и игри във водата.

Частен плувен басейн в двора вече не е абсурдна или мъчна придобивка, както преди години. В наши дни във всеки двор почти с достатъчно количество площ ще е възможно да се изгради сглобяващ се басейн за плуване.

С просто подготвяне, няколко полезни важни аксесоари и някои варианти за забавни дейности, надуваемият басейн е възможно да стане в едно неповторимо събитие за семейството. Тези, където биха желали да се насладят максимално от басейните за надуване може да разберат елементарна методика за монтиране, като могат да следват абсолютно всеки път:

Изберете местоположението на надуваемия басейн за плуване
За да инсталирате вашия плувен басейн, намерете чиста и значително отдалечено пространство от растителност и дървета.

Подготвяне на повърхнината
Плувният басейн трябва да бъде сложен на равна равнина, с възможност запазване общото качество и да има еднаква дълбочинност в басейна. Може да се наложи да изравните земята, да отстраните чакъла и т.н. Правилно решение е да изсипете слой пясък, за да сглобите басейна за плуване.

Подредете конструкцията на басейна, над подовото покритие
Наредете басейна на брезент. Изберете си правилното местоположение и разгънете малко преди надуване.

Напомпайте страните на надуваемия басейн
Напомпайте стените на надуваемия басейн с инфлационна помпа.

Напълване на басейна
Ползвайте маркуча в градината и включете чешмата: почакайте като се запълни, като това може да коства няколко часа.

Добра идея е да напълните басейна на рано сутрин.
По този конкретен вариант топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, която е присъща за втората част на деня. Ако случайно напълнената вода още е неприятно хладна, добавете към нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за по-бързо покачване на температурата.

Вграждане на аксесоари
Ако случайно в басейния комплект е на разположение филтър, можете спокойно да инсталирате успоредно запълването на басейна и инфузията. Малко след тази стъпка да добавите всички други компоненти към басейна: стълбичката за достъпност, шезлонзи и чадъри около него и т.н.

Като надуваемият басейн е инсталиран, е нужно само и единствено да облечете бански костюм и да се отдадете на забавлението от гмуркането в домашни условия!

Открийте още: декоративни огради

Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *