rent a car

Защо фирмите за коли под наем, действащи в столицата предоставят по-приемливи клаузи?
Компаниите, отдаващи коли под наем в София са много повече от фирмите опериращи само в големите български градове. Това е така, защото, на 1-во място – повече фирми за коли под наем разполагат със свои собствени представители в горе-долу всеки по-значителен град на България, което създава доста по-голяма конкуренция и не на последно място, защото много автомобили се вземат в столицата, а това покачва искането и позволява да се предложат по-приятни клиентски условия.

Какво би могло да ни е от полза да пестим финанси при рент а кар?
в софия рент а кар може да се открият на доста приемливи крайни цени, най-вече ако стартирате намирането 2-3 месеца по-раничко. Всичко това ви предоставя възможност да откриете на хубава оферта на дадена марка, каквито големите фирми създават периодично.

Доставка на определено място или наем от офис на фирмата?
Много фирми, предлагащи в Столицата рент а кар връчват колата на адрес, подаден от клиента за бонус доплащане, поради тази причина ако желаете да спестите разходи е добра идея да вземете леката кола на определено място, от паркинга на конкретната компания.

Връщане на заетия лек автомобил в друго населено място
Голяма част фирми въвеждат споменатия вариант. По-големите фирми, разполагащи с представителства в големите градове и водещите летни курорти позволяват на потребителите си да вземат резервираните коли под наем в Столицата и да ги върнат в офис в различен град.

Пазете колата
Водачите, използващи рент а кар в София или където и да е в България или навън е необходимо да дадат обратно заетия автомобил в отлично състояние, ако случайно искат да си икономисат излишни плащания. Вземете предвид, че при връщането, колата ще бъде обстойно проверена от служител на фирмата и всяка една драскотина и щета от вас ще бъдат вписани към стойността за наемането. Наетият автомобил е хубаво да се върне във вида, в който е взет, а точно това означава – почистен, здрав и с пълен резервоар.

Внимавайте за правилата за пътуване по пътната инфраструктура
Глобите са това, което може да да удари по джоба пътуването ви, поради тази причина е важно да страните от тях. Изпълнявайте правилата за движение по пътната инфраструктура, абсолютно винаги паркирайте на разрешено конкретното място, не говорете по телефона като шофирате кола и не опитвайте изпреварвания с повишен риск.

За повече информация: автомобили под наем

Категории: Без категория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *